Banner by

keskiviikkona

Valitse oikea kynsilakka, "väitteet" ja omat mielipiteeni.


"väite:"
Jos sinulla on:
 1. vaaleaihoiset kädet: suosi pastellisävyisiä ja luonnollisen sävyisiä kynsilakkoja. Vältä kirkkaita värejä.
 2. punertavat kädet: suosi kynsilakassasi kirkkaanpunaista tai pinkin sävyistä korallia. Vältä purppuran ja oranssin värisiä kynsilakkoja.
 3. kellertävät, oliiviin vivahtavat kädet: suosi kirkkaita ja puhtaita värejä. Vältä keltaisia ja sinipohjaisia värejä.
 4. tummat tai ruskettuneet kädet: käytä taitettuja värejä kuten syvän luumun ruskeita ja viinin sävyjä.
 5. lyhyet ja paksut sormet saat näyttämään pidemmiltä ja hoikemmilta kynsilakalla, jonka sävy on lähellä ihonväriä.
 6. lyhyissä kynsissä todella vaaleat tai todella tummat kynsilakat näyttävät parhaimmilta. Ranskalainen manikyyri pidentää myös kynsiä: Tee kynnen valkoinen pää pidemmäksi kuin normaalisti.


Olen aivan eri mieltä. Itselläni on vaaleat kädet,ja käytän räikeän värisiä kynsilakkoja, ja mielestäni ne ovat todella kivoja. :)  Ja jos sinulla on punertavat kädet ja käytät kirkkaanpunaista kynsilakkaa, sehän vain korostaa punaisuutta. Samoin jos sinulla on tummat tai ruskettuneet kädet, niin ruskea kynsilakkahan korostaa vielä sitä ruskeutta? Ja jos sinulla on lyhyet kynnet, esim. melkein puoleenväliin pureskellut niin ranskalaiset kynnet on todella rumat. Onhan noissa vinkeissä paljon hyvääkin ja on nuo monet myös tottakin:).


Mutta tässä siis oma vinkkini:


 1. Käytä semmoista kynsilakkaa, mitä haluat, ja mikä sinusta tuntuu parhaalta, ja joka sopii asuusi. :)!                               lähde;http://www.tyylitaika.com/valitse-kynsilakka.html
                                      

1 kommentti:

 1. Hei Erika!

  Kiitos vinkeistä! Blogisi on todella ihana ja mielenkiintoinen, ja olisin kiinnostunut yhteistyöstä kanssasi. Ottaisitko minuun yhteyttä, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää.

  Ystävällisin terveisin,
  Heli
  heli.halva@goviral.com

  VastaaPoista