Banner by

maanantaina

Zumba fitness

Heippa! Vaikka tämä blogi onkin pääsääntöisesti ihonhyvinvointiblogi niin ajattelin tehdä zumbasta postauksen,vaikka toisaalta, liikunta on hyväksi, ja hikoilu puhdistaa ihoa ymsyms.
Joten jos et vielä ole kokeillut zumbaa niin se kannattaa tehdä pian! Ite oon hullaantunu zumbaan täysin, ja nykyään zumbailen 1-3 kertaa viikossa. Se on aivan mahtavaa, hiki valuu ja naama punaisena sielä saa tanssia:D! Onhan se aluksi semmosta heilumista ja on hieman vaikea päästä mukaan, ellei ole ennemmin oikeastaan tanssinut. Mutta jos ei se parilla ensimmäisellä kerralla onnistu ei kannata lannistua, sillä kärsivällisyys palkitaan! Ja älä TODELLAKAAN osta sitä zumba DVD:tä. Olen kokeillut "live"zumbaa ja DVD:ltä, niin livenä se on PALJON hauskempaa! Itselläni meni vain hermot kun pienessä huoneessani piti yrittää tanssia DVDn kanssa.

Tuossa hieman esittelyä:


Kokeile, ja hullaannu sinäkin!:)

2 kommenttia:

  1. Zumba on kyllä ihan mielettömän kivaa!:-) Oon itekin käyny parilla ryhmätunnilla :-) Videoo kokeilin kans joskus, mut tuntui vähän tyhmältä pomppia yksin olohuoneessa. Ei päässyt oikein tunnelmaan :-D

    ♥:Anniina

    VastaaPoista
  2. Toi zumba on kyl tosi kivaa! Joukkuelajit on kuitenkin ehkä enemmän mun juttu!


    http://helloworld-elina.blogspot.com/

    VastaaPoista