Banner by

keskiviikkona

ACO face young

Elikkä noi on n. 9e/kpl

Esittelyssä ACO face young tuotteita. Elikkä tähän alkuun, toi vihreä-valkopurkkinen kosteusvoide ei kuulu joukkoon, vaan on myynnissä ihan tuohon tuotesarjaan kuuluva kosteusvoide, mutta halusin  jostain syystä tuon. Eli näitä olisi hyvä käyttää joka päivä, kerran päivässä, ja itse käytän aina iltaisin. "Käyttöohjeet:"


1. Kastele kasvot vedellä.
2.Ota yksi painallus puhdistusvaahtoa, ja hiero sillä kasvojasi. Puhdistusvaahto puhdistaa myös meikin että epäpuhtaudet.
3.Huuhtele kasvosi vedellä.
4.Kuivaa iho pyyhkeeseen, pehmeästi ihoa painellen.
5. Ota vanulappu, ja laita hieman kasvovettä siihen. Levitä kasvoille, ei silmille! Kasvovesi saa ihon "mattapintaiseksi"
6.Levitä kosteusvoidetta kasvoille.

Ja siinä se! Tähän "toimenpiteeseen" menee max. 5 min. Itsellä jos olen oikein ripeä niin joku 2 minuuttia, eli se ei paljon vaadi. Mielestäni nämä toimii ihan hyvin, iho jää raikkaaksi joka kerran jälkeen.Vaikka purkit eivät ole hirveän isoja, on nuo hyvin riittoisia.Olen käyttänyt noita joka päivä, hieman yli vuoden ajan ja puhdistusvaahtoa on 1/3 jäljellä, kasvovettä puolet jäljellä, ja kosteusvoidetta noin puolet. Antaisin arvosanaksi kokonaisuutena  9. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti