Banner by

perjantaina

Kädet ja kynnet hyvinvoiviksi ja kauniiksi

Jos sinulla on kuivat kädet, lohkeilevat kynsinauhat ja liuskottuvat kynnet, tässä pelastuksesi!


Usein toistuvat pesut, kylmyys ja UV-säteily kuivattavat ja vanhentavat käsien ihoa ja tekevät kynsinauhoista halkeilevat ja epäsiistit.Säännöllinen kynsienhoito on tärkeää.

Aloita käsien ja kynsien hoito käsien kuorinnalla. Kuorinta pehmittää ihoa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Käsien kuorinnan voi tehdä noin kerran viikossa ja välillä harvemmin. Jatkuva kuorintakaan ei ole hyväksi iholle. Kuorintavoidetta hierotaan käsiin kuin käsivoidetta ja se huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Kynsinauhojen hoitoon käytetään kynsinauhavettä sekä -voidetta. Kynsinauhavesi irrottaa kynsilevyn päälle kasvaneet kynsinauhat


KYNSIEN HOITO-OHJE

Viilaa kynnet säännöllisesti kerran viikossa hiekkapaperi- tai lasiviilalla. Lasiviila sitoo kynsilevyjä yhteen ja estää näin liuskottumista.
Jos kynsissä on pitkittäisiä uurteita, ne saa tasoitettua tasoitusviilalla, jonka jälkeen kynnen pinta kiillotetaan kiillotusviilalla.
Levitä sitten kynsinauhoille kynsinauhavettä ja työntele kynnen päälle kasvaneita kynsinauhoja varovasti taaksepäin appelsiinipuutikulla tai kynsinauhatikulla. Huuhtele tämän jälkeen kynsinauhavesi pois vedellä.
Levitä viimeisenä kynsinauhoille kynsinauhavoide tai -öljy sekä käsien iholle ihotyyppisi mukainen käsivoide.


6 kommenttia:

 1. Tää on muuten aika kiva blogi! Kivoja nää kaikki jutut täällä (:

  - sodifferentlife.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Ja käyn katsomassa blogisi:)

  VastaaPoista
 3. heii kiva blogii ! :D alan lukee tätä anonyyminä:)

  VastaaPoista
 4. Lähteet puuttuu. Kuvien lähteeksi ei riitä google, vaan pitää laittaa linkki sille sivulle, josta sen löysit. Mistä kynsienhoito-ohje on? Sillekin pitää olla linkki, koska muuten kirjoittaja voi syyttää plagioinnista, ja pahimmillaan voi tulla oikeusjuttu.

  VastaaPoista
 5. Kynsienhoito-ohjeen lähde on tunnisteissa. Ja okei, tiiän seuraavalla kerralla:)

  VastaaPoista