Banner by

torstaina

5 Kotitekoista kasvonaamiota!

1. Lämmitä mikrossa hieman hunajaa, ja sekoita siihen sokeria, ja lisää pieni tilkkanen sitruunaa(jos lisää paljon, sitruuna kirvelee ihoa!). Sekoita kaikki ainekset yhteen ja kuori sillä iho. Anna olla hetki iholla ja pese hyvin pois.
Tulos=Pehmeä iho.


Sekoita kananmunankeltuainen ja hunajaa keskenään, ja levitä naamaan. Anna vaikuttaa iholla 10 min, ja pese huolellisesti pois. Tulos=pehmeä iho.

3.Sulata puolilevyä suklaata mikrossa, laita iholle ja anna kovettua.(Myös maistuvaa jos vaikka vähän nuolaisee sitä iholta!)Lopputulos=Pehmeä ja ihana iho (poistaa kovettumat).
4.Sekoita luonnonjogurttia, ja appelsiinista puristettua mehua.Sekoita ainekset, ja levitä naamalle. Anna vaikuttaa n.10 min ja pese pois.Naamio viilentää ja rauhoittaa.Jogurtti puhdistaa ja ravitsee, jotta appelsiinin sisältämä C-vitamiini imeytyy ihoon.
5.Muussaa kokonainen banaani. Sekoita joukkoon 5 ruokalusikallista sulaa hunajaa ja 3 ruokalusikallista sokeria. Laita mukaan 3 tippaa sitruunamehua ja sekoita. Jos on liian lötköä, niin laita sekaan vielä hieman jauhoja. Anna vaikuttaa 45 min. 



6 kommenttia:

  1. miten tuo banaanihunajasokerisitruunamehu-naamio vaikuttaa ihoon? :)

    VastaaPoista
  2. Oijoi! Näitä vois jopa testaa !

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. oi ihana blogi! (:

    sait heti yhden uuden seurailijan :)

    http://saara-kissntell.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. ui näitä pitää kokeilla, blogi meni suosikkeihin

    VastaaPoista